MDKC Winter- / Kerstconcert

Mathieu Dirven Koffieconcert - Winter-/Kerstconcert -

Kasteel Henkenshage
Zondag 10 december 2017
Aanvang 11.30 uur
Toegang € 7,50
Kasteel Henkenshage winter
Op zondag 10 december is er weer een Mathieu Dirven Concert in kasteel Henkenshage. Dit keer zal het concert in het teken staan van Winter en Kerstmis. Het belooft een heel gevarieerd programma te worden.
Om ons in de winterse sfeer te krijgen is een harp natuurlijk een uitgelezen instrument. Luca Appeldoorn speelt hierop samen met haar docent van Phoenix Annelies Bremmers.
De 17-jarige Lucas van der Endt zal met zijn trompet laten horen waarom hij een heel groot talent is. Naast NJA speelt hij ook in het Nationale Jeugd Fanfare Orkest. Bij dit concert speelt hij solo o.a. de Intrada van Otto Ketting.
Bij Kerstmis hoort natuurlijk gezang en ook hiervoor is ruimte tijdens het concert. Zo zal Eva Lathouwers met pianobegeleiding van haar moeder het ontroerende The Snowman zingen. Ook koor Aurora zal het kasteel vullen met gezang.
Bijzonder is ook de inbreng van enkele leden van de Rooise Schrijfgroep. Nelleke Thijssen, Gloria van der Staak en Emmy van Haastrecht zullen vanuit drie verschillende invalshoeken het thema ‘Winter en Kerst’ belichten.
Jochem Brusse is een jonge, talentvolle pianoleerling van Ruud Bouman van Phoenix Cultuur. Vorig jaar trad hij ook al eens op bij de Mathieu Dirven Concerten en nu zal hij twee stukken spelen van Chilly Gozales.
Afwisseling genoeg dus. Het koffieconcert begint op zondagochtend 10 december om 11.30 uur in kasteel Henkenshage. Kaarten à € 7,50 inclusief een kop koffie of thee zijn verkrijgbaar bij het VVV kantoor en aan de kassa. Tot 18 jaar is de prijs € 3,-. Reserveren is mogelijk via het e-mailadres mdirvenconcert@rooiskultuurkontakt.nl. 


Share by: